Ons Team

Voor het profiel van de medewerker kunt u op de naam klikken.

De KP-badge van Jasmina Apostolovic De KP-badge van Gabrielle Broertjes De KP-badge van Juliette van der Meer De KP-badge van Adela Pecikoza De KP-badge van Sonja Koster

Visie en Missie

Visie

Kwalitatieve logopedische zorg met een sociaal-maatschappelijke betrokkenheid.

ISTO onderscheidt zich door het aanbieden van taalactiviteiten voor volwassenen en kinderen.

De samenwerkingsverbanden met maatschappelijke instanties & partners.

Hierdoor kunnen wij ons als logopediepraktijk ISTO ook in de toekomst onderscheiden.

Missie

Logopediepraktijk ISTO staat voor hoogwaardige, op maat gemaakte logopedische zorg (met een sociaal-maatschappelijke betrokkenheid).

ISTO biedt u makkelijke toegang tot kwalitatieve zorg op maat om uw zelfredzaamheid op een veilige en effectieve manier te optimaliseren.

Dit doet ISTO door het geven van logopedische behandelingen, vrijwilligerswerk, het organiseren van activiteiten voor verschillende doelgroepen en het toegankelijk en overdracht maken van kennis.

Een foto van Jasmina Apostolovic die aan het werken is met een vrouw.

Onze Praktijk

De Praktijk

Sinds de oprichting in 2009 is logopediepraktijk ISTO een standvastige bondgenoot geweest in het bevorderen van het welzijn van onze cliënten en het voeden van de groei van talloze kinderen. Met meer dan tien jaar toewijding en tevredenheid is onze praktijk een bewijs van onze toewijding aan het creëren van een ondersteunende, verrijkende omgeving waarin individuen en gezinnen floreren, gedijen en blijvende vervulling vinden.

Een foto van onze praktijk