Een foto van Jasmina Apostolovic

Jasmina Apostolovic

info@logopedieneurologie.nl

Logopedist/Linguïst - Praktijkhouder ISTO

Specialisatie: Parkinson, ALS, MS, MDTP, FEES, Afasie, Neurologie, Oncologie, MIME, Stemtherapie.

Als logopedist werk ik met veel plezier met volwassenen en kinderen. Iedere behandeling en iedere cliënt is uniek. Een behandelplan op maat opstellen vind ik een uitdaging: samen snel en goed resultaat bereiken. Daarnaast is organiseren mij op het lijf geschreven. Ik heb een duidelijke helikopterview. Dit komt van pas in mijn rol als kwaliteitsmanager. Als teamleider sta ik voor mijn collega's klaar, zowel professioneel als persoonlijk. Ik stel kaders en geef tegelijkertijd ruimte. Leidinggeven is voor mij het afstemmen op elkaar, durven delegeren en loslaten.

'Zorg voor je team, dan zorgen zij voor hun cliënten.' Onze cliënten verdienen de beste logopedische zorg. Samen scheppen we de voorwaarden. Als 'aanvoerder' ben ik verantwoordelijk voor onze visie, cultuur en werkgelegenheid. Ik doe mijn werk met passie. Creativiteit, humor en enthousiasme zet ik in voor optimalisatie. Denkend buiten de gebaande paden met als doel verbinding. Samen met mijn club pure en vriendelijke specialisten draag ik zo mijn steentje bij. Genieten en dankbaar zijn!

Sinds 2009 ben ik praktijkhouder van logopediepraktijk ISTO. Mijn affiniteit ligt met name op het gebied van neurologische aandoeningen. Ik ben geregistreerd Afasie-, Mime- , ALS-, MS-, en Parkinson-therapeut. Hierdoor behandel ik veel volwassenen die als gevolg van bijvoorbeeld een neurologische aandoening, moeite hebben met spreken, onthouden, het vinden van woorden, het begrijpen van gesproken tekst en/of communiceren en eten of drinken. Maar ook behandel ik veel (tweetalige)kinderen en volwassenen die moeite ondervinden op het gebied van taal, spraak, stem, slikken, eten en drinken & communiceren.

Ik ben lid van:

  • Beroepsvereniging van klinische linguïsten VKL
  • Vereniging van Anela (Nederlandse Vereniging voor Toegepaste Taalwetenschap)
  • Vereniging WAP (Werkverband Amsterdamse Psycholinguïsten)
  • UvA- Alumni
  • Algemene Vereniging Taalwetenschap Utrecht