Een foto van Adela Pecikoza

Adela Pecikoza

istoadelapecikoza@gmail.com

Logopedist

“Wat kan jij goed met de kinderen,” zei het kleine meisje tegen mij. “Ja, omdat ik werken met kinderen fantastisch vind,” zei ik.

Ons werk als logopedisten is erg afwisselend. Elke dag is weer anders. Met elke behandeling maak je andere verhalen en problematiek mee. Dat maakt mijn werk zo mooi en verschillend. Maar toch, in iedere behandeling staan enthousiasme, creativiteit, zorgzaamheid en kwaliteit centraal.

Ik heb zelf twee prachtige dochters en ik weet precies hoe belangrijk het is dat je je kind ziet groeien en leert nieuwe uitdagingen aan te gaan. Nieuwe woorden leren, langere zinnen maken en een correcte uitspraak, alle ingrediënten voor ouders geluk! Om dat te mogen doen, staan mijn kasten vol met spellen en materialen waar ik graag gebruik van maak. Zo maken we leren leuk! Voor iedereen zoek ik oefenmateriaal waarmee we met plezier kunnen werken.

Zorgvuldig omgaan met uw informatie is mijn prioriteit, maar samenwerking speelt ook een grote rol. Niet alleen tussen mij en de cliënt, maar ook met ouders, collega's en eventueel met derden.

Ik hoop dat ik samen met u de ontwikkeling van uw kind kan volgen en mijn steentje bij kan dragen.