Een foto van Gabriëlle Broertjes

Gabriëlle Broertjes

istogabriellebroertjes@gmail.com

Logopedist & Manager logopedische diensten

Specialisatie: Gebarentaal, OMFT, Auditieve verwerkingsproblemen, HANEN: Praten doe je met z'n tweeën

'Juf, ik kan het niet.' 'Natuurlijk kan jij dat wel, als je het maar probeert!'. Enthousiast maken en enthousiast blijven, ook als het moeilijk is.

Ik ben respectvol, vriendelijk en een luisterend oor voor ouders. Tijdens mijn behandeling staat vertrouwen, humor en respect centraal. Ik vertel ouders niet wat verkeerd gaat, maar geef suggesties: 'Zo kunt u het ook proberen.' Als het kindje met een glimlach de deur uitgaat, 'vandaag mocht ik twéé stickers omdat het zo goed ging', dan is mijn hele dag goed.

Als logopediste ondersteun ik met veel plezier het (leren) communiceren. Ik werk daarbij vanuit de kracht van mijn cliënt. Zo komt een prettige samenwerking tot stand. Betrokkenheid is daarbij voor mij belangrijk, zowel praktisch als emotioneel. Geen doel is te ver als je plezier hebt in wat je doet. Dat loopt als een rode draad door mijn behandelingen. Ik ben dankbaar dat ik mag ondersteunen in zoiets moois als communiceren. Daarnaast sta ik voor iedereen klaar en vind ik het aansturen van het team fantastisch.