Praktijknieuws

Vandaag gaf onze logopediste Jisca Bontekoe een thema spreekuur over taalontwikkeling. Gemist? In december vinden er nog meer thema spreekuren plaats, waaronder deze, van Jisca.

Later vertellen wij meer over deze onderwerpen.

Thema spreekuren!

 

Vanaf heden zijn wij druk bezig met wekelijkse thema spreekuren.
Tijdens deze spreekuren kun je vragen stellen en informatie ontvangen. Deze worden gegeven door Logopedisten met expertise over het betreffende onderwerp. Tevens is er gelegenheid om kennis te maken met de praktijk en haar medewerkers.

Diverse leuke taalactiviteiten in Purmerend!

 

Jongeren Op Gezond Gewicht

Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) is de landelijke beweging voor een gezonde omgeving en een gezonde jeugd. Purmerend is sinds september 2012 JOGG-gemeente. Dit betekent dat de Gemeente Purmerend samen met lokale partijen uit onderwijs, zorg, bedrijfsleven, sport, recreatie en welzijn werken aan het aantrekkelijk en makkelijk maken van gezond eten en bewegen voor kinderen en jongeren. Het zal u niet verbazen dat Logopediepraktijk ISTO haar medewerking heeft gegeven aan dit initiatief en het dan ook van harte ondersteunt!!!

Wij bij Logopediepraktijk ISTO vinden het belangrijk om stil te staan bij de gezondheid van onze cliënten.

Hierom doen wij mee aan de actie van JOGG (Jongeren op gezond gewicht). Vanaf nu kiezen ook wij voor drinkwater, en zullen water drinken aantrekkelijk maken.